Política de Privacitat

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de APERGAS i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privadesa de l’Usuari en tot moment i de no demanar informació innecessària. A continuació, us proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privadesa en relació amb les dades personals que demanem, explicant-vos:

Responsable:

Finalitats, legitimació i conservació dels tractaments de les dades enviades a través de:

FORMULARI DE CONTACTE.

ENVIAMENT DE CORREUS ELECTRÒNICS.

Obligació de facilitar-nos les vostres dades personals i conseqüències de no fer-ho.

Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les seves sol·licituds i/o prestar- li els serveis que pugui contractar, per la qual cosa, si no ens les facilita, no podrem atendre’l correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.

Destinataris de les seves dades

Les seves dades són confidencials i no se cediran a tercers, tret que existeixi obligació legal.

Drets en relació amb les seves dades personals

Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan aquest s’hagi atorgat per al tractament de les dades.

Cookies

Aquesta pàgina web utilitza galetes tècniques, de personalització i d’anàlisi, pròpies i de tercers, que en cap cas tracten dades de caràcter personal, però capten hàbits de navegació per a fins estadístiques.

Per això, en accedir a la nostra web, en compliment de l’article 22 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació, en tractar cookies d’anàlisi, us hem sol·licitat el vostre consentiment per al seu ús i facilitat informació d’aquestes, que en tot cas s’instal·laran únicament quan l’usuari les hagi acceptades.

Seguretat de les vostres dades personals

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les vostres dades personals, us informem que hem adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la vostra alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats.

Actualització de les vostres dades

Aquesta Política de Privadesa pot ser modificada per adaptar-les als canvis que es produeixi a la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent. En cas de modificació substancial, l’usuari serà advertit quan accedeixi novament al web. Les presents polítiques de privadesa s’han publicat el 15/02/2024.